Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, afirmă, marţi seară, că întâlnirea pe care liderii partidului au avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis nu a fost cu cuţitele pe masă cum susţin unii, PNL având o echipă puternică, unită în jurul lui Ludovic Orban. Roman susţine că nu s-a discutat despre remaniere şi anunţă că liberalii vor veni cu un amplu program de revigorare a economiei. În final, Roman a avut un mesaj şi pentru PSD: ”Vor fi în opoziţie şi în următorii 4 ani”, potrivit News.ro.

”Fac această postare pentru că membrii şi simpatizanţii PNL să cunoască adevărul despre întâlnirea dintre preşedinte şi lideri ai PNL. PNL a ieşit cu motoarele turate de la această întâlnire, cu o echipă puternică, unită şi consolidată în jurul lui Ludovic Orban, deci nu a fost nicio întâlnire cu cuţitele pe masă cum spun unii, e drept că am servit o cafea şi o apă plată”, a scris Florin Roman, marţi seară, pe Facebook.

Integral pe UniversulComentarii

Hi-ho-ho! Ho-ho-ho!

27 mai 2020 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.