Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a cerut încuviințarea Parlamentului pentru a lansa procedurile de achiziție necesare megaproiectului extinderii, upgradării și modernizării infrastructurii bazei militare aeriene Kogălniceanu, investiție estimată la peste 2 miliarde euro, care va transforma baza într-una dintre cele mai importante facilități NATO din regiune, potrivit unui document oficial analizat de Profit.ro.

Achiziția serviciilor de proiectare și execuție lucrări necesare investiției va fi prin procedura licitației restrânse, informațiile necesare parcurgerii etapelor achiziției fiind clasificate la nivelul "secret de serviciu", precizează sursa citată.

Integral pe profit.roComentarii

Ei, nu se poate! Megainvestiție? NU! Hiperinvestiție sună mult mai bine, iar galactico-investiție se apropie de termenul ideal, asta după cei mai deștepți idioți și cretini din presa românească. Eu opinez că totuși hiperinvestiție e cuvântul potrivit, mai ales că superinvestiție nu mergea deloc, așa cum nu mai merge nici la supermarket, totul trebuie să fie neapărat hiper, hiper peste tot, hipergalaxie, hiperunivers, etc. Sictir!

28 mai 2020 7:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.