Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bucureștenii care locuiesc în cartierul Drumul Taberei au șanse mari ca în sfârșit să poată folosi magistrala de metrou la care se lucrează de aproape opt ani. Cei de la Metrorex, citați de RRA, au anunțat când va avea loc inaugurarea liniei de metrou.

Cei de la Metrorex, citați de RRA, au anunțat că luna viitoare ar putea începe probele cu materialul rulant și că inaugurarea liniei de metrou va avea loc până la finalul verii.

,,Lucrările sunt aproape de final, la partea de structură acestea sunt peste 99% iar la finisaje și instalații 97%. Noi estimăm că probele dinamice (testele cu ramele de metrou, n.red), vor începe luna viitoare”, a declarat, pentru Radio România Actualități, Constantin Mustățea, director de investiții la Metrorex. Punerea în funcțiune a M5 depinde de rezultatele acestor teste.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.