Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele SUA, Donald Trump, a comis o gafă încercând să-i încurajeze pe oamenii de ştiinţă care lucrează la un tratament împotriva noului coronavirus, pe care i-a catalogat drept „cele mai strălucitoare persoane din lume”, atribuindu-le descoperirea „vaccinului împotriva SIDA”, care nu există, relatează The Huffington Post.

Într-o declarație de la Casa Albă, președintele SUA a declarat că pandemia de coronavirus va dispărea fără vaccin și că oamenii de știință au „venit cu vaccinul împotriva SIDA”. În prezent, nu există nicio dovadă științifică potrivit căreia coronavirusul va dispărea dacă un vaccin nu este dezvoltat și nu există niciun vaccin împotriva SIDA.

În timp ce se lăuda pe el însuși și pe oamenii de știință care lucrează la un vaccin împotriva coronavirusului, el a afirmat că „înainte de sfârșitul anului prezic că vom avea un vaccin de mare succes”.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.