Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De miercuri seara, când Marcel Pavel a ajuns cu izoleta la Institutul Matei Balș, toți cei care au intrat în contact cu el au intrat în alertă. Încă de la primele ore ale dimineții, colegii de filmări de la „Te cunosc de undeva”, dar și membrii staff-ului, au căutat disperați centre în care să se testeze cât mai repede cu putință, a declarat surse din Antena Grup pentru Libertatea.

Filmările pentru show-ul „Te cunosc de undeva” au început acum o săptămână, timp în care Marcel Pavel a intrat în contact cu sute de persoane de la Antena 1. Imediat ce Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus și a fost internat la Institutul Matei Balș, oficialii Antenei 1 au decis ca filmările pentru emisiune să fie suspendate și toți cei care au intrat în contact, de la vedetele concurente, prezentatori TV, până la cameramani și regizori vor sta în carantină 14 zile.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.