Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Au o relație discretă, însă într-un live pe care Smiley l-a făcut pe Instagram, a ales ca primul său invitat online să fie chiar iubita lui, dezvăluind detalii despre viața lor împreună. Totul s-a petrecut în perioada de izolare. Recent însă, un detaliu a atras atenția tuturor.

Pe degetul Ginei Pistol a apărut o bijuterie superbă, iar fanii au ajuns la concluzia că nu poate fi altceva decât un inel de logodnă. Este foarte posibil ca vedeta Antena 1 să fi fost deja cerută în căsătorie.

Au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii, iar unii au crezut că relația lor are hibe pe care vor să le ascundă, că sentimentele n-ar fi atât de intense între ei, încât să și le recunoască în piața publică. Nimic mai fals, după cum a spus Gina.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.