Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mexic a raportat peste o mie de decese din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore, la nivel național, un număr record pentru țara nord-americană dar și la nivel global. Mexic conduce astfel în topul negativ al deceselor zilnice înregistrate în ultima perioadă în întreaga lume.

Duminică seară, Mexic a raportat 1.044 de noi decese din cauza noului coronavirus, potrivit Ministerului Sănătății, astfel că bilanțul celor care au murit de la începutul epidemiei ajunge la 21.825, fiind pe al șaptelea loc în statistica globală.

Este cel mai mare număr raportat de Mexic la nivel național într-o zi, scrie CNN. Este, în același timp, cel mai mare număr de decese raportat la nivel global pentru ziua de duminică. Mexicul a raportat 1.044 de decese zilnice, în timp ce celelalte țări se află la mare distanță, potrivit datelor centralizate de Worldometer.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.