Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu am văzut în premieră aşa-zisul interviu acordat de numitul Dragnea Nicolae Liviu falsei jurnaliste Anca Alexandrescu

Am căutat pe internet interviul cu pricina. L-am găsit. Plicticoşenie şi diletantism cât cuprinde.

Ce am aflat din conversaţia cu pricina? Printre altele, că actuala conducere a PSD este, cum s-ar zice, “praf”. Cred că aici se află schepsisul scoaterii de la ‘’păstrare’’ a fostului preşedinte al PSD.

Social-democraţii români se pregătesc pentru Congres. Se vor înfrunta pe viaţă şi pe moarte tabăra “blajinului” Marcel Ciolacu cu aceea al cărui lider se arată a fi playboyul Eugen Orlando Teodorovici.

În vreme ce dl. Marcel Ciolacu&co se dau de ceasul morţii să şteargă din istoria partidului ruşinosul episod Dragnea, dl. Teodorovici îi are alături pe cei ce cred că Dragnea nu ar merita o astfel de cruntă soartă.

Şueta amicală dintre Anca Alexandrescu şi Liviu Nicolae Dragnea nu a fost decât ocazia de care s-a slujit fostul El Lider Máximo spre a arăta care îi sunt opţiunile. Atâta doar că pentru cetăţenii României, numitul Dragnea nu înseamnă mai mult decât Aprodul din Petiţiune.

Carevasăzică, ani lungi şi buni de şedere la Rahova. Şi abia apoi, carevasăzică, la pensie!

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.