Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O companie americană a lansat un parfum care promite să răspundă întrebării: “cum miroase spațiul cosmic?”, scrie CNN.

Parfumul a fost creat de Steve Pearce, chimist și fondatorul Omega Ingredients, o companie axată pe „produse pentru industria alimentară și a băuturilor alcoolice de cea mai înaltă calitate, cu ingrediente și arome naturale”.

Inițial, Pearce a fost contactat de NASA, în 2008, pentru a recrea mirosul din spațiul cosmic pentru a-i ajuta pe astronauți să se antreneze.

„Astronauții descriu mirosul ca fiind un amestec de praf de pușcă, friptură arsă, zmeură și rom”, a explicat Matt Richmond, managerul echipei care se ocupă în prezent de dezvoltarea ineditului parfum.

Integral pe Digi24Comentarii

Sfîntul ProoPorc Ilie Tibășitul Minciuni! Într-un loc miroase a căcat ceresc, iar în alt loc miroase a muie cerească. Vă spun Eu, pentru că Tatăl Ceresc trebuie și el să se bășească și să se cace, ceea ce demonstrează fără calcul matematicăcat ceresc mirosul de căcat. Mirosul de muie, provine de la muia pe care o iau eu de la respectivul, ceea ce demonstrează fără calcul matematicăcat ceresc mirosul de muie. Stați cuminți, că între timp Eu o să lucrez la calculul matematicăcat ceresc căcare o să indice numai după ce fiecare cutremur de pe pământ va avea loc. Păi, ce rost ar mai avea calculul matematicăcat ceresc să indice cutremurul care va avea loc înainte ca cutremurul să aibă loc? Tocmai de aceea sunt eu un Proo Porc și nu un prooroc, pentru că dacă aș fi prooroc ar trebui să vă arăt calculul matematicăcat ceresc înainte ca cutremurul să aibă loc. Mă tot întreb cum știe Tatăl Ceresc matematică matematicăcată în timp ce el săracul e analfabet? Nu e așa? Vă fut în cur! Cu respect Ilie Tipișatul, ProoPorc universal galactic și metempsihozoologic incongruent și împrăștiat emergent și sustenabil implementat psihic și metafizic. Cu respect, Paulus.

28 iunie 2020 18:05

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Minciuni! Intr-un loc miroase intr-un fel si-n altul in alt fel, dar in niciun caz a zmeura si rom.

28 iunie 2020 14:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.