Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A câştigat în decurs de 3 ani nu maipuţin de 8 milioane de dolari. Bărbatul de 50 de ani susţine că norocul său este dat de moneda pe care a folosit-o pentru răzuirea biletelor.

A câştigat la loto 4 milioane de dolari, de două ori, în decursul a 3 ani. Pensionarul de 50 de ani din South Rockwood, Michigan, spune că norocul îi este dat de moneda dăruită de tatăl său.

„Am răzuit biletul în magazin cu moneda pe care tata mi-a dat-o acum aproximativ 10 ani. Nu mi-a venit să cred când am văzut că iar câştigasem 4 milioane de dolari“, a spus Mark, potrivit unui comunicat al Loteriei din Michigan.

Integral pe AdevărulComentarii

jorpalica Bai frate si eu sunt plin de amulete norocoase de la triburi stravechi africane ,de la manastiri iconite sfinte ,vise premonitorii,zorzonele tzaganesti date cu sau de tufa,si coditze de iepulasi ,si ...nimic.da nimic ma.mai speram la marireapensiei cu pazeci la suta da gata m-am lins pe cosor si de asta.Ba cine are noroc...are.

29 iunie 2020 8:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.