Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ex-președintele executiv al PSD, Eugen Orlando Teodorovici, a postat, la sfârșitul săptămânii trecute, un mesaj virulent la adresa actualei conduceri interimare a partidului, pe care o numește “groparii PSD". Acesta afirmă că partidul, în acest moment, nu știe să-și fructifice avantajele de imagine, fiind, practic, “propriul său adversar”. Senatorul social-democrat invocă necesitatea organizării cât mai grabnice a unui congres, dând, încă o dată, de înțeles, că va candida la funcția supremă în această formațiune politică.

”Vreau să fiu printre aceia care pot să îi redea renumele de partid al marilor proiecte de țară economice și sociale, al personalităților marcante și al adevăraților lideri. Îmi doresc să fiu acolo, împreună cu oamenii aceia mulți ce încă rezonează puternic cu spitritul social-democrat, dar și cu cei care au nevoie, poate, de o motivație pentru a-și recupera sau dobândi mândria de a fi și de a spune că sunt membri ori susținători ai Partidului Social Democrat!”, scrie Teodorovici.

Acesta arată că, în ciuda multelor lucruri bune făcute de PSD, “acest partid nu știe să-și fructifice avantajele de imagine suficient de bine. Mass-media ne cataloghează ca fiind un partid defensiv, incapabil de a genera atacuri (justificate!) către ceilalți competitori politici cu care concurăm la fiecare ciclu electoral”. “De ce nu este PSD incisiv? (…) Poate ați fi tentați să credeți că nu avem strategii cei mai buni⁉️ Nici vorbă! Eu, unul, cred că PSD a fost de multe ori propriul său adversar”, susține senatorul.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.