Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avocații Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor au început să depună plângeri penale in rem împotriva Guvernului, arătând că măsurile luate în timpul stării de urgență și stării de alertă au provocat moartea pacienților și agravarea bolilor. Totodată, Asociația va face plângere penală împotriva Executivului pentru deturnare de fonduri.

Procurorii vor declanșa cercetări penale în urma plângerilor penale in rem depuse de avocații Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor împotriva Guvernului. ”Dosarele sunt acum la medicină legală, iar avocații analizează și celelalte dosare. Mai avem avocați care ne solicită să participe la această activitate a noastră. Mai sunt și alți avocați care au preluat astfel de dosare. Acțiunea este in rem, plângere penală in rem, pentru că nu putem noi stabili vinovații acum, este nevoie de o anchetă serioasă care să releve cine a fundamentat măsurile luate și cum au fost ele fundamentate.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.