Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raed Arafat tinde să devină filosoful, moralistul și pilduitorul campaniei anti-covid. Și cheia universală a tuturor situațiilor de criză. Alarmat de numărul crescut al contaminărilor, Arafat a ieșit la rampă, împins și de ceilalți care dirijează campania. Bîntuie un vînt de panică și de alarmă. În ciuda propagandei, a comunicatelor, a publicității difuzate pe toate canalele, oamenii nu prea mai cred în mesajele autorităților. Adică în zisele celor care reprezintă statul român. Drept pentru care părintele SMURD și-a încordat mușchii și ne-a oferit o comparație cu o scenă demnă de un film american.

„-Apare o urgenţă în timpul zborului şi urgenţa pune în risc avionul. Şi comandantul preia şi e suveran şi spune faceţi asta, spune copilotului ce să facă, se consultă între ei şi iau măsurile. În avion sunt pasagerii şi apare un jurist şi spune pasagerilor: «Cu ce drept ei iau decizii, e viaţa noastră, e libertatea noastră, dacă iau decizii greşite? Haideţi să votăm acum ca pilotul să nu mai apese niciun buton, decât dacă noi suntem de acord, să-l apese prin vot»”, a declarat Arafat, vineri, la Digi24.

Ce vrea să spună comparația? Dacă nu ascultați de noi, ne prăbușim! Aparent, comparația este grăitoare. Numai aparent! Pentru că, în ciuda faptului că Arafat mai semnează și cu titlul de ”comandant”, nu el conduce. Și nici Vela și nici Orban. Adevăratul comandant în situația de față este Klaus Iohannis. El a decis starea de urgență și el și-a asumat comanda, el a dat indicații, el a primit rapoartele, el a făcut anunțurile cheie și el a avansat toate promisiunile. Și numai el știe destinația (dacă o fi existând vreuna). Fără știrea lui nu s-a hotărît nimic. Din păcate, Klaus Iohannis este cel mai împiedicat comandant aflat la manșa ”avionului” numit România. Un amator ajuns la cîrma avionului după tot felul de calcule, negocieri și aranjamente ale celor preocupați de ”folosirea” aeronavei în cauză.

Integral pe CotidianulComentarii

ion Daca Romania nu a fost lovita crunt de virusul ucigas - pana in prezent, asta se datoreaza dr. Arafat si antipaticului bolovanos Klaus Johanis ! Trebuie sa fie cineva/sau mai multi, afectati grav psihic si emotional, incat sa nege asaltul dusmanului nevazut - virus, asupra vietii romanilor. Care romani, sunt genetic indisciplinati, murdari pe maini, si ignoranti.

29 iunie 2020 18:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.