Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentarii PSD din patru județe susțin un proiect ce vizează sprijinirea producției românești de automobile și electrocasnice.

Deputații Lia Olguța Vasilescu și Simona Bucura, împreună cu parlamentarii PSD din Argeș, Dâmbovița, Dolj și Satu Mare pregătesc o alocație suplimentară românilor care aleg să cumpere prin programul „Rabla” mașini produse în România. Beneficiarii programului ar urma să primească o bonificaţie suplimentară de 1.000 de lei dacă optează pentru cumpărarea unui autoturism din producţie internă.

Parlamentarii PSD doresc majorarea până la 310 milioane lei a bugetului Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, majorarea până la 210 milioane de lei a bugetului programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi prin promovarea vehiculelor eco, menţinerea primelor de casare şi a eco-tichetului la nivelul actual și menţinerea voucherului valoric diferenţiat pe tipuri de echipamente de uz casnic la nivelul actual.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.