Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meteorologii au emis luni o avertizare Cod roșu de ploi abundente pentru mai multe localități din județul Neamț. Potrivit ANM, sunt vizate localitățile Crăcăoani, Poiana Teiului, Hangu din județul Neamț.

În aceste zone se vor semnala averse torențiale ce vor cumula 50 l/mp, după ce în zona avertizată în ultima oră s-au acumulat 40-50 l/mp. Avertizarea este în vigoare până la ora 16.25.

De asemenea, localitățile Piatra-Neamț, Roznov, Piatra Șoimului, Săvinești, Dumbrava Roșie, Zănești, Girov, Gârcina, Dobreni din județul Neamț sunt sub avertizare Cod portocaliu până la ora 17.00.

Tot până la 17.00 sunt sub avertizare Cod portocaliu și localitățile Babadag, Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Frecăței, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Nalbant, Mihai Bravu, Nufăru, Beștepe din județul Tulcea.

De asemenea, până la 16.30 este Cod portocaliu în zona de munte a județului Gorj, iar până la 16.45 în localitățile Vulcan, Lupeni, Uricani și în zona de munte a județului Hunedoara.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.