Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adela Popescu s-a întors luni, 29 iunie, la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, deși este încă bolnavă. Mulți au crezut că are noul coronavirus, dar boala ei e cu totul alta.

Adela a ajuns la spital cu dureri mari în zona abdomenului și după aproape o săptămână petrecută pe patul de spital, a primit diagnosticul de la medici. „S-a descoperit o inflamație a intestinului, dar nu se știa exact ce e.

Mi s-au făcut analize, mai multe investigații și s-a descoperit că am o bacterie, extrem de periculoasă. Este o bacterie care se găsește în mod special în carnea de pui insuficient gătită. Acum fac tratament cu antibiotic”, a precizat Adela Popescu chiar în emisiune.

Adela Popescu are o bacterie extrem de periculoasă
„Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test COVID, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat Adela Popescu. Vedeta a publicat recent o fotografie pe rețelele sociale pentru a-și informa fanii că este acasă și că este bine.

Era la piscină, dar încă avea branula. Adela Popescu a urmat tratamentul cu antibiotic de acasă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.