Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorul a dat publicaţia în judecată după ce, în urmă cu doi ani, The Sun a scris despre Johnny Depp că a bătut-o pe fosta soţie, Amber Heard.

Un judecător britanic a stabilit că actorul american Johnny Depp a încălcat un ordin de instanţă după ce a refuzat să prezinte conţinutul unor SMS-uri, care ar fi putut dovedi că încerca să acă rost de droguri. Decizia judecătorului a fost pronunţată în dosarul în care vedeta de la Hollywood acuză tabloidul The Sun de defăimare, scrie news.ro.

În urmă cu doi ani, publicaţia The Sun a scris despre Johnny Depp că a bătut-o pe fosta soţie, Amber Heard, lucru pe care Depp l-a negat.

Decizia judecătorului Justice Nicol vine cu puţin înainte de procesul intentat de actor News Group Newspapers (NGN), care deţine The Sun, şi editorului Dan Wootton, pentru articolul care a fost publicat în 2018 şi în care se referea la Depp ca la un „bătăuş de soţie“.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.