Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lovitură grea pentru Florin Cîțu. Nu mai are nicio șansă în fața ultimei decizii luate. Un greu din PSD vrea să depună plângere penală. S-a aflat care este motivul invocat de acesta.

Este vorba despre preşedintele Comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir.

Acesta a anunțat că va depune o plângere penală la adresa ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, în baza legii răspunderii ministeriale. Se pare că motivul ar fi refuzul ministrului de a se prezenta la audieri, după ce a fost invitat luni, pentru a treia oară, de către Comisiile economică şi de buget din Senat.

Tema audierii viza „derularea Programului IMM Invest România, strategia de administrare a datoriei publice, programul de convergenţă 2020, perspectiva negativă generată de scăderea veniturilor bugetare ca urmare a contracţiei economice din ultimele luni, aplicarea prevederilor art. 48 din Legea nr. 5/2020 a bugetului de stat pe anul 2020”.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.