Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Schimbul Arthur - Pjanic va fi oficializat astăzi. Brazilianul și-a pus semnătura pe un contract valabil pe cinci ani cu Juventus, Barcelona urmând a primi și o "compensație" în valoare de 10 milioane de euro.

Barcelona a confirmat oficial că Arthur a fost transferat la Juventus pentru 72 de milioane + 10 milioane în funcție de diferite clauze puse în contract (legate de performanțe). Pjanic urmează să ajungă pe Camp Nou, diferența dintre cele două sume de transfer urmând a fi de 10 milioane de euro, suportate de Juventus.

Arthur Melo a semnat cu Juventus. Mijlocașul s-a prezentat ieri la Torino, pentru vizita medicală, apoi și-a pus semnătura pe un contract pe următorii 5 ani cu "Bătrâna Doamnă". Salariul lui va începe de la 5 milioane de euro/anual, pentru a crește progresiv până la valoarea de 7 milioane de euro, în ultimul an, anunță Gazzetta dello Sport.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.