Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urmă cu câteva zile ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și-a cerut scuze public față de o femeie din Prahova care a fost plătită cu doar 700 pe lună, deși a muncit o lună întreagă, iar ITM Prahova a ignorat abuzul. Acum, muncitoarea a fost dată afară de la fabrica de confecții unde lucra, pentru că “a prejudiciat imaginea companiei”.

Ministrul Muncii a verificat situația din teritoriu și a confirmat situația abuzivă în care muncitoarea din Vălenii de Munte a fost pusă. Violeta Alexandru și-a cerut scuze femeii pe Facebook, dar întreg demersul ministrului nu a împiedicat angajatorul să o concedieze pentru „prejudicii de imagine”.

„Se confirmă informația apărută în spațiul public cu privire la o angajată a unei societăți de confecții, cu sediul în București și punct de lucru în Prahova, care nu și-a primit drepturile salariale.

Integral pe GândulComentarii

ariciul Lasa proastele sa munceasca ,fiindca nu stiu sa fie unite,daca una e nedreptatita ,tac din gura si trag ca idioatele in masina pe nimic.Au patronii cate un latrau bine platit,care ii prosteste pe toti.Si asta e peste tot.Bai oameni buni?identificati pupatorul de cur patronal,in general liderasii de sindikakat sau sefutza sefutzului ,care e sefa,de fapt o putoare care le suge melul,pe bani ,si care striga,tipa,la voi sa fiti mai raizi,mai iuti la treaba si sa faceti cat mai multe.Si opriti lucrul ma ca de aia ei au si voi va taraiti in datorii toata viata.De aia ei isi petrec vacantele [LUUUNGI}prin statiuni straine iar voi ,nici pe malul baltii din oras nu puteti merge nici de 2-3 ori intro vara.

30 iunie 2020 8:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.