Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat luni seară, la Digi24, că susține majorarea pensiilor cu 10% de la 1 septembrie. El spune că astfel vor rămâne bani și pentru investiții.

„Vom crește pensiile, dar vreau să alocăm mai mulți bani pentru investiții, să avem o economie care poate plăti pensii”, a declarat Florin Cîțu la Digi24.  El spune că sunt mai multe scenarii de majorare, „fiecare cu riscul aferent”, și a precizat că varianta pe care o propune el este de 10%.

Integral pe Digi24Comentarii

ovi Ba pul.che, respecta legea ca altfel pierzi alegerile!

2 iulie 2020 7:34

ovi Ba pul.che, respecta legea ca atfel pierzi alegerile!

2 iulie 2020 7:34

v Cred ca acest sistem de a creste pensiile sau salariile cu acelasi procent este total gresit, Opensie de 15000 de lei o sa creasca cu 1500 de lei, iar o pensie de 750 de lei o sa creasca cu 75 de lei. Parca nu ar fi corect. Amindoua veniturile sint anormale. Putem sa luam si importanta muncii fiecaruia si tot nu se justifica diferenta, in cele mai multe cazuri. Ca sint oameni cu pensie mica, fiecare are o situatie speciala (a fost trimis in somaj, etc si mai bine s-a pensionat inainte de termen).

30 iunie 2020 16:43

Oltean Crestere ca sa astupe gura la prostime. Orice fel de crestere va fi anulata de inflatie, deoarece, oricum, este o crestere fara suport economic. Pauza cauzata de COVID va insemna o scadere a puterii de cumparare, indiferent ce se face si de catre care guvern sau partid aflat la putere. Oricum, una dintre principalele masuri de rectificare bugetara, cea de reducere cu cel putin 1% a cheltuielilor nesabuite pentru inarmare, vad ca nu a fost luata in calcul. Pacat de miliardele aruncate pe apa sambetei.

30 iunie 2020 8:51

jorpalica Tampiti cu carte?Ca sa ai bani la buget,trebuie sa-ti intre bani in buget.ori intro tara unde cei care freaca p..a fura cat pot de la cei care trag jugul,no sa aveti niciodata bani in buget.Unde salariul minim e vai de curul lui si patronatele sunt sufocate de taxe,impozite si dari,No sa aveti in veci bani la buget.Si unde EU trebuie sa renunt la un lucru cumparat din munca mea din banii mei deoarece legea ma obliga sa platesc an de an,rovignete,asigurari,taxe de prostie a frecatorilor de p..a Numai fiindca mi-am permis sa-mi iau casa si masina,sa va f.t bugetul in gat si pe voi bugetarii cat mai adanc.Si unde ,un om mai bine sta acasa decat sa munceasca pentru dealde voi astia speciali,care frecati p..a o sa fiti si voi gata in curand,fiindca atunci cand dispare baza,varful se naruie cu mare zgomot praf si distrugere.Si as minti sa spun cami pare rau.Sa va vad io jos ca nu va las s va chinuiti mult.

30 iunie 2020 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.