Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gala Gopo, care a premiat cele mai bune producţii de anul trecut, a avut loc luni seara în condiţii de pandemie - în aer liber, cu recomandarea organizatorilor către participanţi de a purta mască de protecţie, cu această ocazie fiind reluat apelul de susţinere a industriei cinematografiei româneşti.

Anunţat iniţial spre finalul lunii martie, evenimentul a fost reprogramat, din cauza pandemiei, două luni mai târziu, de data aceasta în aer liber, la Verde Stop Arena din Capitală. Organizat în condiţiile stării de alertă, evenimentul a avut covor roşu cu tunel de dezinfectare instalat la intrare şi recomandarea de păstrare a distanţei fizice de 1,5 metri, imprimată pe pancarte cu chipul omuleţului lui Ion Popescu-Gopo, purtate de voluntari prin mulţime. De altfel, unii invitaţi au ales să îi aducă un omagiu inedit creatorului ce dă numele evenimentului dedicat filmului românesc: criticul Irina Margareta Nistor a venit cu o mască de protecţie imprimată cu silueta omuleţului creat de Gopo.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.