Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Punem capăt afacerilor dubioase de tip Tel Drum, folosite de Liviu Dragnea, pentru a se îmbogăţi din bani publici”, a declarat liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, după ce deputaţii au adoptat modificările aduse legii achiziţiilor publice.

Camera Deputaţilor a adoptat, în calitate de for decizional, propunerea legislativă de modificare a legii privind achiziţiil publice, astfel încât vor fi eliminate firmele care nu-şi declară acţionariatul. ”Punem capăt afacerilor dubioase de tip Tel Drum, folosite de Liviu Dragnea, pentru a se îmbogăţi din bani publici”, a afirmat liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, iniţiator al actului normativ.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.98/2016 privind achiziţiile publice (Pl-x 108/2018).

Integral pe AdevărulComentarii

Adrian Puteti incepe cu licitatia pentru 115 milioane de masti acordata destul de suspect firmei Naguma Medical Supply SRL.

30 iunie 2020 15:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.