Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Război cu toate armele între realizatorul B1 TV Silviu Mănăstire și jurnalistul Cătălin Tolontan, care conduce „Libertatea”. Publicația lui Tolontan a susținut zilele trecute că site-ul lui Silviu Mănăstire apără clanurile din sectorul 4.

În replică, Mănăstire îl face praf pe Tolontan pe pagina de Facebook a emisiunii sale Dosar de Politician, susținând, printre altele, că acesta și „Libertatea” au „interese de audiență facilă sau combinații politice cu cei de la USR- PLUS”.

„Catalin Tolontan, un fost jurnalist sportiv “care numara cornere” – citez din Radu Banciu acum, devenit intre timp investigator de presa, m-a atacat pe platforma Libertatea deținuta de grupul Ringier.

Tolontan folosește proprietate elvețienilor pentru a se răfui cu mine din motive puerile, fără legătura cu interesul public pe care îl tot clamează, motive legate de fapt de orgoliul lui nemăsurat și de credință ca reprezinta Unicul deținător al Adevărului jurnalistic.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.