Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elevii care se consideră neîndreptățiți de notele de la Bacalaureat 2020 pot depune contestații marți, 30 iunie, între 16.00-20.00 și miercuri, 1 iulie, între 8.00-12.00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 5 iulie.

Ministerul Educației a anunțat că elevii pot depune / transmite contestațiile pe cale electronică, respectiv o declarație-tip în care să menționeze faptul că au luat la cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației se poate modifica prin creștere sau descreștere! Rezultatele la Bacalaureat 2020 sunt disponibile pe GÂNDUL.RO. Rezultatele la Bacalaureat 2020 pe județe și orașe pot fi verificate, de asemenea, pe GÂNDUL.RO.

Dacă vorbim de un candidat minor, atunci declarația-tip trebuie să fie semnată și de către părinții / reprezentanții legali ai acestuia. „Contestaţiile la probele scrise se depun şi se înregistrează la centrul de examen, în perioada prevăzută de calendarul examenului de bacalaureat. Preşedintele, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.