Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consilierii lui Donald Trump și șefii de stat major ai armatei americane au rămas pur și simplu cu gura căscată, atunci când au asistat la felul în care președintele american s-a comportat în cadrul numeroaselor discuții telefonice avute cu președintele rus, Vladimir Putin. Uluiala din rândul persoanelor aflate în anturajul președintelui american a fost provocată nu neapărat de concesiile pe care Trump le-a tot făcut lui Putin, cât mai ales de atitudinea lingușitoare a președintelui SUA față de liderul de la Kremlin, informează CNN.

În cadrul discuțiilor telefonice avute cu Vladimir Putin, Donald Trump simțea mereu nevoia de confirmare și apreciere din partea lui Putin, în timp ce ignora complet subiectele principale de pe agenda discuțiilor bilaterale, precum respectarea drepturilor omului sau tratatele privind controlul armelor.

Astfel, în sute de astfel de convorbiri telefonice avute cu diverși lideri ai lumii, președintele Donald Trump s-a prezentat complet nepregătit în discuțiile pe teme sensibile și a fost de multe ori literalmente „jucat pe degete” de lideri precum Vladmiri Putin sau președintele turc Recep Erdogan.

Integral pe Digi24Comentarii

je ...poate ca Trump si alti americani, nu uita ca, in al doilea Razboi Mondial declansat de nazistii lu' Hitler, au murit 10 milioane de tineri americani, si cca. 30 milioane de rusi. Degeaba, doar pt ambitiile patologice ale unui descreierat.

30 iunie 2020 21:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.