Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Veștile privind separarea dintre unul din cei mai celebri rapperi ai momentului și ”jumătatea” care i-a stat alături vreme de un sfert de veac, fac valuri. El a făcut o avere colosală din muzică și accesorii. Ea, l-a iubit atât de tare încât nu a semnat un contract prenupțial.

Nicole Young, soția celebrului rapper Dr. Dre, divorțează după 24 de ani de căsnicie. Femeia, a depus luni actele pentru divorț invocând diferențe ireconciliabile, informează Daily Mail.

Are 50 de ani și i-a făcut lui Dr. Dre doi copii: un fiu, Truice, acum de 23 de ani, și o fiică, Truly, 19 ani. În lipsa unui contract prenupțial și având în vedere averea fabuloasă a rapperului, Nicole și-a luat cel mai tare avocat al celebrităților din California, pe Samantha Spector, care s-a ocupat și de cazurile altor vedete de la Hollywood, între care Jenna Dewan și Amber Heard.

Dre și Young au fost văzuți ultima dată împreună în public în februarie, anul acesta, la prezentarea de modă a casei Tom Ford, împreună cu fiica lor, Truly, ocazie cu care rapperul a vorbit despre cât era de nerăbdător să-și petreacă ziua de naștere cu soția sa, pe 18 februarie.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.