Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vloggerul Selly, Andrei Şelaru pe numele său, a dezvăluit ce note a luat la examenul de Bacalaureat, după ce în urmă cu aproximativ o săptămână tânărul era încrezător că va lua numai 10.

Vloggerul Şelly (19 ani) este foarte mândru de notele obţinute la probele de Bacalaureat. Aşa cum promitea în urmă cu o săptămână, tânărul a dezvăluit ce note a obţinut, într-o postare pe contul său de Instagram. Astfel, Selly a obţinut la Limba şi Literatura Română – 9.50, Matematică – 9.60, iar la Biologie – 9.70. Media vloggerului a fost de 9.60.

„Să vă văd ce mai ziceţi“, a scris Selly pe Instagram, după ce a dezvăluit notele primite. FOTO Instagram Vloggerul craiovean Selly a venit, la primele probe ale Bacalaureatului, la volanul unui Mercedes CLS, „maşina visurilor sale“. Pentru că a fost criticat însă de intenauţi, dar şi de gazetarul Cristian Tudor Popescu că este arogant şi vine la şcoală cu o maşină atât de scumpă, la ultima probă Selly s-a gândit să facă spectacol. Tânărul a coborât dintr-o Dacia 1300.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.