Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mîine, în Herăstrau, peste apă de Clubul Diplomatic, la a doua terasă din stînga de pe malul lacului, vom prezenta un program al ziariștilor. El vizează un set de măsuri imediate și un program mai larg de relansare a României, în perioada post-pandemie.

La propunerea unui ziarist de investigații, toate achizițiile avizate de Comitetul de Urgență, de Raed Arafat, Marcel Vela, Ludovic Orban precum și de clienții PNL vor fi cercetate. Decizia este valabilă inclusiv pentru achizițiile făcute de SRI și SPP. Toate materialele, măștile și echipamentele vor fi restituite furnizorilor, iar aceștia vor returna sumele încasate, urmînd ca DNA să cerceteze care dintre acestea au fost efectuate fără să existe. Toți ofițerii cu legături de familie în firmele implicate în achizițiile non-urgente sau inutile vor fi trecuți în rezervă și cercetați de echipe realizate în cooperare cu procurori din Parchetul Antimafia din Italia.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.