Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vin veşti mai puţin plăcute pentru românii care vor să meargă pe litoralul românesc din 1 iulie. Preţurile hotelurilor se vor scumpi, însă este şi o veste bună. Parcarea în staţiunea Mamaia va fi gratuită în acest sezon.

Tarifele hotelurilor se vor majora, iar în unele cazuri o camera va costa cu până la 15% mai mult. Sunt şi veşti bune, însă. În staţiunea Mamaia, parcarea este gratuită sezonul acesta.

''Va fi mai aglomerat pentru că încep să vină spre mare cei care au terminat BAC-ul, Capacitatea. Concediile abia acum încep, iar relaxarea la care se aşteaptă toată lumea să apară, acum sperăm să fie. În acest moment luăm un nivel de trei stele, care este cel mai căutat de români şi este la 130 de lei persoană, cazare cu mic dejun, într-un hotel de trei stele în zona de sud şi undeva la 170 de lei ajunge în zona de nord a litoralului pe zona Mamaia. Dacă vom căuta la două stele sau campinguri, cu siguranţă la gazde se găsesc foarte ieftine, iar pentru hotelurile de cinci stele sau patru stele, cu siguranţă, preţurile sunt undeva la 220-250 de lei de persoană pe noapte'', a spus un agent de turism pentru Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.