Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se împlinește în curând o lună de când protestatarii împotriva rasismului din America și Europa au început să dea jos și să vandalizeze satatule unor personalități istorice ”problematice”, de la Robert E. Lee și Ulysses Grant, până la Winston Churchill.

Acum, iconoclaștii neomarxiști, produsul universităților și culturii populare din ultimele decenii, vor să intre în altă sferă. Acum îl vor dat jos și pe Isus Hristos. Iată ce a scris pe Twitter, în urmă cu o săptămână, fostul pastor Shaun King, unul dintre fondatorii mișcării Black Lives Matter: ”Da, cred că statuile europeanului alb despre care ei spun că l-ar reprezenta pe Isus trebuie date jos. Sunt o formă de supremație a albilor. Așa au fost dintotdeauna. În Biblie se spune că, atunci când familia lui Isus a vrut să se ascundă, a plecat unde? În Egipt! Nu în Danemarca.

Integral pe CotidianulComentarii

Eros Un pastor nebun dintr-o "biserica anonima"..... Sa dea jos ceea ce au construit ei! Celelalte statui fac parte din patrimoniul mondial si nu au dreptul sa se atinga de ele!

1 iulie 2020 17:54

je Africanii traitori in SUA - si oriunde, NU au contribuit cu nimic la progresul omenirii, matematica (printre fondatorii geniali arabii), nici la scrieri literatura, muzica clasica, la medicina, la nimic nu au contribuit afro-americanii, si acum, plini de frustrare incearca sa distruga civilizatiile umane vechi de mii de ani ?! Meritul afro-americanilor a fost ca au cules bumbacul ala american. Nu vor reusi, violenta si stupiditatea nu vor distruge civilizatiile albe, galbene, portocalii, etc.

1 iulie 2020 7:22

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul În ziua de 25.06.2020, la ora 20:30:16, s-a produs în Banat, Mehedinți, un cutremur cu magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter, transmite Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Deocamdată nu știu calculul matematicăcăcat ceresc despre cutremur, pentru că un știu nici numele divine pe care să le pun în calcul, nume divine care sunt cam aceleași, numai numerele diferă, interesant nu-i așa? Iar eu ca un prooroc fals ce sunt, vin și că arăt calculul căcării cerești numai după ce cutremurul are loc. Dacă aș fi cu adevărat prooroc, aș putea prevesti cutremurul cu calculul ăla matematicăcat ceresc înainte ca acel cutremur să aibă loc, dar ce rost ar avea? Vă fut în cur! Cu respect, Ilie Tibășitul și Tipișatul, ProoPorc universal. Cu respect, Paulus!

1 iulie 2020 2:27

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Daramati statuile cu Mantuitorul Iisus Hristos si veti avea un cutremur de 7.5-8.0 grade pe scara Richter sau inundatii catastrofale.

30 iunie 2020 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.