Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele clubului german de fotbal Schalke 04, omul de afaceri Clemens Toennies, a demisionat marţi, lăsând gruparea din Bazinul Ruhr cu datorii uriaşe şi într-o incertitudine deplină legată de viitorul său, după un final de sezon catastrofal din punct de vedere sportiv, scrie AFP.

Clemens Toennies, cu o avere estimată de Forbes la peste 2 miliarde de dolari (1,78 miliarde de euro), era presat din toate părţile de mai multe luni. La început, din cauza unor afirmaţii considerate rasiste, pe care le-a făcut în august anul trecut, apoi după un scandal sanitar la unul din abatoarele sale, unde sunt peste 1.500 de cazuri de coronavirus, multe dintre acestea în rândul muncitorilor români, au obligat autorităţile locale să plaseze din nou în carantină un întreg canton de 360.000 de locuitori, la Guetersloh (vest).

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.