Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă luni premierul Ludovic Orban se plângea că USR-iștii au trecut preste negocierile cu liberalii, desemnându-și pe cont propriu candidații pentru primăriile de Sectoare, liderul USR, Dan Barna a ieșit marți seară să corecteze informația.

Barna a subliniat că a avut între timp o nouă întâlnire cu Ludovic Orban și că s-au pus de acord în privința colaborării pentru desemnarea unor candidați comuni în unele județe din țară, dominate de PSD. Dan Barna a mai precizat, de asemenea, că nici propunerile USR pentru primăriile de Sectoare nu sunt bătute în cuie, existând încă loc de negociere cu reprezentanții PNL.

„Vreau să vă reamintesc că USR s-a născut în Bucurști și cumva era straniu să nu putem să arătăm că suntem pregătiți să candidăm pentru București. Era normal să le arătăm oamenilor că pentru alegerile locale avem candidați, că acestea sunt opțiunile noastre.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.