Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cireșele sunt un aliment preferat de toți românii. Mare atenție însă atunci când le consumați. Acestea pot deveni niște fructe toxice pentru organismul tău. Dr. Adina Alberts trage un semnal de alarmă.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, dr Adina Alberts spune adevărul despre cireșele din comerț. Se pare că acestea pot fi toate toxice în cazul în care sunt tratate cu anumite substanțe.

Mai exact, este vorba despre cireşele din Turcia care au fost puse la vânzare în România. Deși sunt ieftine, aceastea sunt tratate cu Imazalil şi Thiabendazon, substanţe considerate toxice.

În acest context, directorul general în ANPC Paul Anghel a reamintit faptul că legislaţia europeană interzice folosirea acestor substanţe în agricultură, iar consumul poate afecta ficatul şi rinichii.

Integral pe CapitalComentarii

v Ma intreb daca este adevarat, oare cum ajung astfel de marfuri la noi,cind sint o serie de institutii platite din banii nostri care ar trebui sa vegheze sa nu primeasca aprobarea de intrarea in tara, etc.

30 iunie 2020 22:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.