Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unde este mai bine să mergi în vacanța de vară? Acolo unde este mare și plajă și unde poți să ajungi ușor cu mașina personală, chiar și într-o țară străină. Iar dacă vrei să ai o vacanță cu adevărat memorabilă, îți recomandăm să pleci pe litoralul bulgăresc sau grecesc.

Bulgaria și Grecia sunt favoritele românilor pentru vacanța de vară. Aici găsești cele mai curate plaje, peisaje fascinante și obiective turistice cu renume mondial. Travel Planner ți-a selectat cele mai populare, dar și accesibile destinații în perioada estivală.

Bulgaria

Pe litoralul din Bulgaria, fiecare turist se poate bucura de o vacanță de vară perfectă, indiferent de vârstă sau cerințe. Oferta de cazare pentru litoralul bulgăresc este diversă și accesibilă pentru toate buzunarele – găsești aici ofertele. Majoritatea hotelurilor sunt situate pe plajă sau au acces ușor la plajă. Pachetele turistice pentru sezonul de vară la Marea Neagră în Bulgaria sunt foarte atractive și le poți achiziționa cu tarife promoționale.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.