Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Instituția condusă de Crin Bologa continuă să sape în plățile Unifarm. DNA a descoperit, de pildă, cum firma Ducos a primit de la șeful Unifarm Adrian Ionel un contract de 400 de ventilatoare, cu prețul de 38.000 de euro bucata, majoritatea dintre aparate venind din China, de la o fabrică de la care n-a cumpărat nici guvernul din Beijing.

”Procurorii DNA au găsit avansuri uriașe, nemaivăzute în industria de sănătate. Un singur om a decis, Adrian Ionel. La Unifarm n-a existat nici o procedură de achiziție”, a explicat o sursă din piața pharma pentru Libertatea. Ziarul a confirmat din surse judiciare că anchetele privind achizițiile Unifarm s-au extins și că, într-adevăr, parchetul anticorupție cercetează o întreagă filieră chinezească. Prin intermediari, firmele chinezești au livrat în România marfă neconformă sau de slabă calitate.

Integral pe LibertateaComentarii

Mircea Pai licitatiile au fost anulate din cauza starii de urgenta. Tot starea de urgenta a determinat achizitionarea pe repede inainte a aparatelor de aer si a celorlalte articole sanitare... Sa nu uitam ca nici Guvernul nu a cerut firmelor romanesti sa produca pentru Romania, ci au lasat exporturile in buna treaba si au facut importuri carate de avioane americane- mascarada NATO..... Procurorii DNA dau cu stangul in dreptul in anchete si se ung de cacao in final. MAi vedem!

1 iulie 2020 17:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.