Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dincolo de toate, România are o problemă enormă. De pe urma pandemiei a rămas cu toate restaurantele și barurile închise!

Aceste ”celule economice” nu pot funcționa deocamdată decît pe terase. Iar pe terase nu pot produce nimic. Doar spălare de bani. Iar un segment important din lumea de bussiness nu poate trăi fără restaurante, în ciuda faptului că populația României, cu excepția expaților și a celor de pe la multinaționale nu prea sunt clienți fideli de baruri și restaurante.

Cea mai frecventă afacere a descurcăreților de după 1990 gîfîie la greu. Primii români care au făcut bani s-au grăbit să ”își tragă” un bar sau un restaurant. Şi mulți politicieni (locali sau de la centru) au procedat la fel.

Cu pandemia, o sursă importantă de bani cash a înțărcat ca la comandă. Investitorii acoperiți (mascați) din domeniu suferă și ei de prelungirea interdicției pentru deschiderea restaurantelor și a barurilor.

Integral pe CotidianulComentarii

@secundum artem Tu ești coprofil sau coprofag, că prea îți curg balele când pomenești de fecale? Părerea mea....

6 iulie 2020 9:46

Secundum artem! (2) Adicăcare ce pula calului însemnează expați? Sau poate că nea Pulă Cornel vrea să zică expârți? În fine! În toată polologhia lui de editoral plin de fecale, la final undeva, moș Pulă Cornel conchide că ar fi indicăcată schimbarea celor care ne conduc, că ăia nu conduc bine, nu-s buni nici dă șoferi sau de șofat, nici de condus, etc. Păi, ce să ne facem noi pulimea boborului? Că nu mai vrem nici să-i numărăm ouăle lui Adrian Năstase, cum nu mai vrem nici să ne conducă PSD-ul care a ruinat România înglodând țara-n alte datorii externe de 85 de miliarde euro din 1990 până azi. Și cum floarea mândră a PSD-ului e la ocnă sau a fost la ocnă, unde Pula Calului sunt ditamai liderii ăia adevărați de talia unui Gheorghe Gheorghiu-Dej, Petru Groza sau Nicolae Ceaușescu, căcare să ne conducă pă noi ăștia naivi și profani din plebe? Că Adrian Năstase a făcut câteva stagii de termen la ocnă dar acum e ocnaș liberat, iar Liviu Dragnea servește patria îmbrâcat în zeghea de ocnaș la ocna din Rahova. Deci, repet întrebarea mea retorică adresată lui moș Pulă Cornel Nistorescu, unde sunt ditamai liderii ăia adevărați staliniști și rusofoni sau chinezoți get-beget căcare să conducă România? Muie! Muie, nea Cornele!

5 iulie 2020 21:52

Secundum artem! (1) Un alt editorial defecăcat de moș Pulă Cornel Nistorescu, turnător dovedit la securitatea ceaușistă de tristă aducere aminte. Trebuie să remarc totuși că nea moș Pulă Cornel se screme și mai reușeste odată performanța de a căca un alt editorial mai acătării, mai profesionist și cât de cât mai educativ, mai interesant, deși e multă vorbărie goală și multă propagandă pesedistă-n el. Dar, în sfârșit! Moș Pulă Cornel a căzut și el în capcana plină de fecale a maltratării limbii române cu cuvinte englezești nici măcar traduse, boală grea de care suferă presa și media românească, ce are ca rezultat folosirea unor cuvinte stâlcite și incorecte provenind din limba engleză, nici măcar traduse pe românește unde multe dintre ele ar avea un alt înțeles, cel firesc. Nea Pulă Cornel ne bagă-n lumea de buissness, căcare lume era greu dă tot să fie scrisă corect lumea de afaceri, sau lumea comercială, mercantilă, etc. Apoi același moș Pulă Cornel, ne explicacă cum că expații nu sunt clienți fideli ai barurilor și restaurantelor românești. Profit de menționarea cuvântului expați, să-l rog pe nea Pulă Cornel să ne lumineze și pe noi cu feștila lui Ceaușescu și să ne explicace ce însemnează cuvântul expați? Sau ce însemnează cuvântul paț? Că ex-pați, însemnă foșți pați? Nu-i așa? Că de pat nu poate fi vorba, sau de canapea.

5 iulie 2020 21:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.