Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a prezentat, luni, proiectul de lege care va permite internarea bolnavilor de COVID-19, precum şi instituirea carantinei şi izolării la domiciliu, în urma deciziei CCR, care declarase neconstituţionale aceste măsuri luate de Executiv.

„Suntem într-o evalare a cazurilor în care s-a cerut externarea, ieşirea din carantină sau nerespectarea izolării la domiciliu, în urma deciziei CCR”, a spus ministrul Sănătăţii, după şedinţa de Guvern în care s-a adoptat proiectul de lege. El a precizat că în ultimele zile au fost 550 de pacienţi mai puţini, internaţi în spital”. „Acesta este numărul, dec la o zi la alta, în care, pe teritoriul Româniai, s-a au cerut externarea din spitale”, a precizat ministrul. Nelu Tătaru a precizat că s-a lucrat tot week-endul la proiectul de lege, care iniţiază măsuri sanitare, pentru situaţii „de risc epidemiologic şi biologic”, şi cuprinde o patologie mai largă, nu doar despre coronavirus.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.