Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

250 de persoane au fost testate pozitiv la coronavirus în România, în ultimele 24 de ore, din doar 4.614 de teste. Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Galați, Argeș, Gorj și Vrancea.

Argeș, județul în care medicii arătau că se înregistrează o situație îngrijorătoare, pentru că există transmitere comunitară accentuată, a trecut de pragul de 1.000 de cazuri. Cu 27 de noi infectări, județul a ajuns la un total de 1.016 cazuri.

Șefii Institutului Naţional de Sănătate Publică spuneau la sfârșitul săptămânii trecute că nu au descoperit în Argeș niciun focar pe care să îl izoleze, iar boala continuă să se transmită accelerat.

Integral pe Digi24Comentarii

Marius Ivanescu @ GG. Ai dreptate mah cacatule gramatic. Cu respect, MI

7 iulie 2020 3:55

GG . Ar cam trebui să vă testeze cineva și pe voi, dar nu la COVD-19 ci la GRAMATICA de gimnaziu... Cred că deja ați dobândit "imunitate" la regulile de scriere...

6 iulie 2020 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.