Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Selly – unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România – a promovat cu brio examenul de Bacalaureat și, așa cum și-a obișnuit comunitatea, în urma acestei experiențe a publicat în mediul online un clip în care a vorbit deschis despre ce a însemnat această etapă pentru el. În urma vlog-ului, care a devenit imediat viral, ministrul Educației l-a invitat pe Selly să participe la relansarea sistemului de învățământ.

Pe 30 iunie, după ce a aflat rezultatele pe care le-a obținut la Bacalaureat, Selly a publicat în mediul online un clip în care a vorbit despre ce însemnat pentru el să fie elev, despre importanța educației și despre felul în care funcționează sistemul de învățământ românesc. Tânărul și-a exprimat deschis părerea și a atins anumit subiecte… sensibile.

Integral pe GândulComentarii

UNFORGIVEN Domnilor miniștri și ziaristi tv. deontologi, nu aveti cumva impresia vagă precum că ați acorda si canta prea mult în strună acestui personaj virtual, bolnav de vedetism, în fapt un băiat de bani gata care posteaza de la volanul unei mașini cum copii mei au văzut doar în filme, iar apoi, că să spele păcatele, ne sfidează venind la examen cu o Dacie veche? Nu credeți că ne viciază modelul oferit copiilor noștri normali !?! PS: Regret, dar vorba lui CTP, media obținută la asemenea subiecte, parca nu e de Mihai Viteazul !!!

7 iulie 2020 14:59

Mihnea Relansarea se va produce atunci cand doamna ministru va accepta ca 6% din PIB, suma prevazuta de Lege, nu este prea mult pentru Educatia din Romania! De asta nu avem scoli cu toalete moderne, destule microbuze sa transportam copiii la scolile indepartate, bani de o masa calda la pranz pentru copiii din scoli etc.... Poate s-or trezi intr-o zi!

7 iulie 2020 14:20

URSU In sfirsit avem si un exemplu CUM NU TREBUIE SA FIE UN ELEV ABSOLVENT FACE MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC.AR FACE MAI BINE SA SE UITE INAPOI SI ASA POATE SE VA SCHIMBA. ARE MULTE LUCRURI DE SCHIMBAT- MAI ALES IN EDUCATIA DE TOT FELUL.ZIARISTI NU AR TREBUI SA-L BAGE IN SEAMA, TOTDEAUNA CAND VREI SA FACI UN ARTICOL TREBUIE SA CUNOSTI TRECUTUL SA POTI EVALUA PREZENTUL SI APOI POTI PROPUNE VIITORUL.

7 iulie 2020 13:39

v Poate ca trebuie "reformat" invatamintul Romanesc, dar Voltaire, Einstein si multi altii au studiat intr-un invatamint "nereformat" si parca au ajuns cineva si au "spus" multe. Cred ca acea concurenta cu examene era mai performanta. Acuma se "roaga" profesorii si parintii de copii sa faca o scoala, Profesorii sa aibe catedre, iar parintii spera ca o diploma obtinuta de odraslele lor sa le asigure un post. Oare citi din comentatori au vazut la tv oameni de toate virstele care nu stiu nimica din ce ar fi trebuit sa invete

6 iulie 2020 23:48

Tânărul le are pă ăstea cu atingerea Că despre sensibilitate, NU poate fi vorba, ci numai despre Prostie cu P mare. Flăcăul ăsta are mari probleme, s-a umflat în el fasolea emancipării, iar el sărmanul are impresia că e cine știe ce ipochimen sau idol al cuiva, pe când sărmanul e numai un exponent al non-sensului, adică al prostiei în cea mai sensibilă și concretă dimensiune a ei. Desigur să tânărul ăsta cu coafiura lui de păr măciucă are mari pretenții de profet sau de filosof, dar el sărmanul nu e decât un flăcău găunos, ce-i drept foarte țanțoș și mândru, în rest vai și amar. Tanti ministresa și-a dat o serioasă lovitură cu firma-n cap, dacă o să-l inviteze pă flăcău să reformeze forma învățământului românesc, într-o formă mai amorfă și mai fără formă care să educe chipurile mai cu formă prostia fără formă a tineretului studios din țara noastră. Școala în orice țară din lumea asta te pregătește la capitolul științe exacte, restul ține de abilitatea sau impotența fiecăruia să-și completeze propria educație citind sau studiind literatură universală sau literatură românească, etc. Învățământul ca sistem educațional, se poate reforma numai prin el însuși, respectiv fiecare țară poate colabora cu alte țări mai dezvoltate și mai civilizate și nu numai pentru a-și modifica sistemul educațional de învățământ într-unul mult mai amplu și mai detaliat pe multididiscipline utile fiecărei țări în parte și la nivel mondialist. Flăcăul ăsta dacă e băgat în seamă, NU va produce nimic benefic pentru nimeni, poate numai pentru vreun frizer cu viziuni de coafare sau tuns mai exotice și mai complicaționiste. Sictir!

6 iulie 2020 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.