Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vloggerul Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, a reacţionat după ce fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, l-a numit „maimuţă încălţată şi needucată cu figuri în cap“ pentru criticile aduse recent sistemului de învăţământ românesc.

Vloggerul Selly i-a răspuns lui Daniel Funeriu printr-un alt vlog publicat pe canalul său de YouTube.

„Da, asta a zis omul. O insultă de-a dreptul devastatoare. Nici nu ştiu cum mai am tupeul să ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine. Acum, sigur, aş putea să petrec următoarele 15 minute din acest clip explicându-vă de ce, după ce că e praf la capitolul insulte, Funeriu a fost praf şi ca ministru al Educaţiei, dar chiar aş vrea ca acest videoclip să se concentreze pe soluţii reale, care ar putea funcţiona, ca să schimbe actualul sistem de învăţământ“, a transmis Selly.

Integral pe AdevărulComentarii

Emanciparea, o modalitate de expunere a non-sensului Flăcăul ăsta care se tot screme acolo pă vlogul lui să-l vază toți netoții la minte, debitează de multe ori niște imbecilități greu de imaginat. Emanciparea o fi bună la oarece sau la oareceva, dar aici e vorba despre emanciparea prostiei. Sigur, flăcăul ăsta se crede cine știe ce Făt-Frumos și dăștept de stă să explodeze de atâta amar de dășteptăciune care zace-n el, însă sărmanul cam bate apa-n piuă acolo și cam degeaba. Iar fanii lui sau oile ălea rătăcite care se holbează la el, NU prea au multă minte și nici capacitate de discernământ, unde mai pui că holbându-se la el, îi bagă respectivului niște bani în buzunar pentru NIMIC. Dar, flăcăul ăsta încă de pe acum promite că e bun de politician, în special pentru PSD, că el vorbărește mult, bate apa-n piuă și deși vorbește o oră sau mai multe NU spune nimic concret, el vorbește ca să vorbească și ca să câștige niște bani nemunciți și nemeritați, dar.... Băi flăcăule, du-te băi la PSD că tu promiți încă dă pă acum că poți fi președinte dă Mafie dă partid sau prim-ministru. Așa că screme-te și tu și aleargă la Curul ăla nebărbierit de Ciolacu și felaționează-i coaiele și fă gargară cu ele, cunilincționează-l serios, și o să ajungi și tu ca Victor Ponta premier cândva în CURând. Că doar, Victor Ponta a fost țucălarul lui Adrian Năstase care era prezident al Mafiei PSD și era și premier, iar apoi același Ponta a ajuns și el și s-a ajuns. Așa că flăcăule, succesuri la felații, cunilincții și la muie, că dă rezultate consistente. Observ că nenea Funeriu scrie undeva răsmeriță, corect ar fi fost răzmeriță, dar cum nenea e un fost ministru, el are impresia că are și dreptate. Succesuri acolo pă vlogul tău decrepit!

6 iulie 2020 20:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.