Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Dorna Lactate a anunțat AJOFM Suceava că, la începutul lunii septembrie, va concedia 158 de angajați. Anunțul a fost făcut de directorul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă din județ, Mirela Adomnicăi.

Dorna Lactate are două fabrici în Suceava, la Floreni și Vatra Dornei, unde lucrează 216 persoane. Mirela Adomnicăi a anunțat că au fost făcute demersurile pentru ca dosarele de şomaj să fie depuse la angajator, de unde vor fi preluate de inspectorii Agenției, astfel încât persoanele concediate să nu mai fie nevoite să se ducă la Suceava.

"Vom oferi informare, consiliere şi vom comunica permanent oferta de locuri de muncă pentru a veni în sprijinul celor afectaţi de închiderea fabricilor", a declarat directoarea AJOFM Suceava.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Amalia Adica "LACTALIS" Franta ati vrut sa spuneti...... Ei concediaza de fapt! Spuneti tot! Lasa ca ne aduc tot ei, DANONE cu amidon......si colorant din gandaci- ca e sanatos!

6 iulie 2020 21:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.