Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a văzut moartea cu ochii, în weekend, în urma unui incident care stârneşte revoltă. Aflaţi în misiune de patrulare pe Dunăre (în apropiere de mila 80), cu o ambarcaţiune tip Onix 26sd, poliţiştii au evitat în ultima clipă coliziunea cu o şalupă de agrement, foarte puternică, condusă de un bărbat care pilota haotic pe fluviu.

Poliţiştii observaseră că ambarcaţiunea de agrement naviga fără să respecte normele de pe Dunărea maritimă şi fără lumini de siguranţă, motiv pentru care au încercat să se apropie pentru a cere lămuriri, însă a fost la un pas să fie spulberaţi de cealaltă navă.

La scurt timp după ce coliziunea a fost evitată, lucrătorii de frontieră au urcat la bordul şalupei private, iar primul lucru constatat a fost acela că persoana de la timonă mirosea puternic a alcool. În plus, a avut faţă de oamenii legii o atitudine arogantă, refuzând să se supună procedurile prevăzute de lege pentru astfel de situaţii.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.