Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cheloo a iscat adevărate controverse atunci când l-a atacat pe secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Postarea i-a împărțit pe români în două tabere și a strâns sute de comment-uri și mii de share-uri în câteva ore.

Cheloo lansează acuzații la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, despre care spune că ar induce panică în rândul populației.

„Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă
În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

Integral pe CapitalComentarii

GG Asta e tipic atitudine românească. Nu-i credem pe specialiști, care chiar dacă nu știu tot măcar învață din mers, dar ne uităm în gură vedetelor,devenite peste noapte marile minți luminate ale națiunii! Mă și întreb, acum, de ce atunci când se îmbolnăvesc acești fani ai noilor genii medicale merg tot la medicii cu diplomă și nu se tratează la cei din categoria Cheloo &Co?!

6 iulie 2020 23:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.