Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Microsoft a anunţat astăzi finalizarea unei tranzacţii cu Movial, o companie de servicii de inginerie şi design software specializată în dispozitive mobile şi de tip embedded, pentru a extinde ofertele de angajare persoanelor din birourile Movial din România, Taiwan şi SUA.

În cadrul tranzacţiei, 60 de angajaţi Movial din biroul din Iaşi al companiei s-au alăturat organizaţiei Microsoft Devices pentru a continua investiţia companiei în eforturile de dezvoltare a platformelor Android.

Microsoft va continua să extindă echipele de inginerie software care sprijină eforturile de dezvoltare Windows şi Android, iar biroul Movial din Iaşi va deveni cel de-al patrulea centru de dezvoltare tehnologică din regiune pentru Microsoft.

Integral pe AdevărulComentarii

De-aia embeded De unde până când Windows-ul e mai bun decât oricare distribuție de Linux?

7 iulie 2020 10:52

De tip embedded? Flăcăul ăsta de pseudo-ziaristul lui Pelte Prăjit, ne dă gata cu cuvântul ăla embedded, cuvânt al cărui sens pe românește sunt sigur că sărmanul scribolog, adică scrib olog habar n-are. După care flăcăul amestecacă Microsoftul și-l bagă cu sula cizmarului în Google sau în Goagăl cum spunea un amărât politruc mai țigoinăr de la PSD. Android ca sistem și ca platformă NU are nimic de a face cu Microsoft, Android aparține de Google și atât. Iar Android ca sistem de operare pentru telefon sau pentru computer, e un sistem de operare de tip Linux. Sistemele Linux pentru computere în special, au softuri mai slabe ca performanțe și ca și calitate decât sistemele Windows ale Microsoft. Că Microsoft are interese de companie acolo e foarte bine. În rest, numai de bine și să ne ferim de scribi ologi ca autorul acestui articol de tip embedded, motiv pentru care-i dau niște muie.

7 iulie 2020 3:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.