Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cercetările au arătat că în pulpa nectarinelor există substanţe care pot regenera ţesutul pielii. Substanţele active acționează asupra secreţiei unor hormoni ai creierului care cresc eficienţa controlului nervos asupra proceselor care se petrec la nivelul pielii.

Cercetătorii estimează că un consum zilnic de 300-350 g de nectarine ori piersici, timp de 45 de zile, poate scădea viteza de ridare cu 55-65%.

Fructele conțin antioxidanți și multă vitamina C!

Vitamina C oferă pielii îngrijire, luminozitate și aspect tânăr. Această vitamină ajută la înfrumusețarea pielii, susținând producția de colagen. Colagenul este elementul cheie care conferă pielii aspect uniform și tânăr.

Nectarinele sunt bogate în fitonutrienţi, antioxidanţi şi carotenoide și ajută la reducerea riscului de apariţie a unor boli grave precum cancerul, maladiile cardiovasculare, artrita, unele afecţiuni oculare.

În plus, nectarinele reglează activitatea ficatului şi a intestinelor.

Nectarinele crude te pot ajuta să scapi lent de kilogramele în plus. Dacă sunt preparate termic, ele pierd o parte din vitamine şi din enzime. Atenție! Prin adaosul de zahăr, dulceaţa sau compotul de nectarine îngraşă.


Comentarii

Marius Ivanescu Mah ala de la 7 iulie 2020 10:48, tu dupa ce ca mananci cacat cu polonicul, te dai si destept? La tine nu sare stropi, dar nici nu sar stropi. Ai studiat gramatica la curul boului? Atunci mulge boul. Alupigus!

7 iulie 2020 20:01

ariciul Ia de ici ca nai servici.....Pericolul uriaș care se ascunde în caise, mere și migdale. Ingredientul care te poate omorî rapid.

7 iulie 2020 18:29

URSU PARLAMENTUL AR TREBUI DESFIINTAT TOTI CEI DE ACOLO NU MA SI NU NE POT REPREZENTA,LA FEL SI CONSTITUTIA. POLITICA SA FIE ADAPTATA POLITICII SOCIALE DE ZI CU ZI, ATAT LA RAU CAT SI LA BINE CORECT INTERPRETATA.NU PARTINICA SPRE IMBOGATIRE SI FURT LEGAL AL CELOR CE FAC PARTE DIN PRIMARII,JUDET,PARLAMENT, ETC.ETC. TREBUIE SA APROBE LEGILE GUVERNULUI IN SANATATE.

7 iulie 2020 13:27

@ Marius Ivanescu Bre, mâncă fecale cu gura închisă că sare stropi în toate părțile de la pofta cu care înfuleci.

7 iulie 2020 10:48

Marius Ivanescu Mah GG, tu esti destept ca pula si simtit ca curul, pentru ca nu-ti vezi de treaba. Alupigus! Cu respect, MI

7 iulie 2020 9:24

GG Dacă ești prost și nesimțit, de ce nu-ți vezi de treaba ta?

7 iulie 2020 8:36

Așa este, numai că e vax! Un alt articol nesemnat de la latrine. Anonimul sau anonima căcare a creat acest articol gonflat și umflat cu moto-pompa, nu explicacă ceva esențial. Anume care pula calului sunt nectarinele ălea? În poza aia nudă și-n curul gol, sau în nudism absolut, apar niște fructe, câteva, diferite. Să înțelegem noi ăștia mai profani, că nectarinele sunt numai fructele care au nectar? Or fi nectarinele ălea bogate și putred de bogate, dar care sunt ele? Acum, că-n Vest au fost create piersici bărbierite, adică niște piersici modificate genetic ce nu mai au părul sau puful acela pe pielea fructului, iar acolo li se spune nectarine, e una, la noi aici în România acele fructe ar trebui să fie ori să li se spună piersici lovite de alopecie sau de chelie, ori piersici bărbierite, că nectarine e cam impropriu spus, dar în sfârșit. Poate se screme și anonimul creator de articol să ne lumineze cu coiul patronului transformat în feștilă.

6 iulie 2020 22:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.