Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O echipă de fiziologi britanici a introdus într-un computer parametrii de lucru ai unui angajat care, din cauza epidemiei, munceşte de acasă. Modelul de studiu s-a numit ”Susan” şi rezultatele au fost şocante. În 25 de ani, vom arăta ca nişte monştri dacă vom continua să ne desfăşurăm activitatea de acasă.

Pungi sub ochi, guşă dublă, ochi injectaţi şi o burtă imensă, cam aşa arată modelul Susan, care a muncit din 2020 până în 2045 numai de acasă. Fiziologii şi antrenorii de fitness britanici de la Direct Apply au introdus în computer datele aferente stilului de viaţă al unui om obligat să devină sedentar. Susan suferă de dureri de spate, umeri căzuţi, obezitate morbidă, are bărbia dublă, ochii îi sunt injectaţi din cauza monitorului, televizorului sau a tabletei şi nu mai pot focaliza la distanţe mari. Cearcănele îi sunt cât jumătate din obraz şi are nervii la pământ. Iată principalele transformări ale corpului!

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.