Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-un mesaj postat târziu în noapte, primarul general Gabriele Firea i-a acuzat, la modul general, pe cei care-şi vând familia. Postarea e cu dedicaţie pentru primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, finul său. Negoiţă a negociat cu Victor Ponta trecerea la ProRomânia, în condiţiile în care Ponta ameninţă că va candida la Primăria Capitalei împotriva Gabrielei Firea, susţin surse politice pentru Adevărul.

În emisiunea Jurnalul de seară de la Digi 24, primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a fost întrebat ce părere are despre Bucureştiul. ”Marile probleme ale Bucureştiului sunt traficul şi mediul. Cineva trebuie să răspundă: de ce trebuie să stăm în trafic şi să ne sufocăm în fum? Să ni se răspundă la întrebările astea şi să ni se spună ce s-a făcut în ultimii ani”, a răspuns Negoiţă. ”Aşadar şi la doamna Firea vă referiţi, da?”, a întrebat Cosmin Prelipceanu, iar Negoiţă a confirmat: ”Da. Nimeni nu e exclus!”

Integral pe AdevărulComentarii

Iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători, sau viceversa Ehe! Robert Căcat ăsta acuză pe toată lumea, presupun că se acuză și pe el însuși, pentru că și el e responsabil pentru toate ălea menționate tot de el. Bucureștiul are mari probleme, păi cam are. Zone verzi cu peluze de iarbă și copaci puține, parcuri puține, etc. Circulația e extrem de aglomerată și acolo trebuie pus accentul pentru soluții de descongestionare a ei, e nevoie de specialiști în crearea unui trafic auto care să fie mult mai fluent și mai lejer. E cam greu acum de dărâmat blocurile de fier beton și create parcuri, chestia e ca măcar parcurile existente să fie protejate și întreținute pentru a mai purifica aerul. De asemenea plantarea de copaci pe zone verzi acolo unde e posibil la fel pentru a purifica aerul, cât de mulți copaci posibil. Peluza care înconjoară hardughia aia de palat al parlamentului se poate amenaja cu plantarea de copaci și garduri de vegetație verde, etc. Trebuie de asemenea create noi parcuri în marile cartiere, pentru a menține un echilibru între vegetație verde și copaci și blocurile de fier beton. La trafic există multe zone unde mașinile întorc să intre pe sensul de mers contrar pe marile artere nesemnalizate prin semafoare, iar acolo se crează ambuteiaje de mașini, etc. Semafoare lipsă, deci e nevoie de mai multe semafoare, etc. Deci soluții ar cam fi, trebuie numai aplicate. Punct!

7 iulie 2020 20:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.