Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La dezbaterile privind Legea carantinei au fost invitați reprezentanții unor ONG-uri care promovează teoriile conspirație și neagă existența pandemiei de coronavirus și pericolul reprezentat de COVID - 19.

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a anunțat miercuri că proiectul de lege vizând reglementarea în termeni noi a carantinei și a izolării persoanelor nu va fi votat în plenul Camerei Deputaților fără a i se aduce modificări majore la comisia de specialitate.

”Proiectul venit de la Guvern protejează abuzurile și nu protejează cetățenii. În acest moment se află în dezbatere la comisia juridică, mâine ca intra la dezbatere în plenul Camerei Deputaților, dar ma intra cu modificări majore operate la comisia de specialitate”, a explicat Romașcanu. ”La dezbaterile din comisie participă și ONG-uri care se ocupă de drepturile omului și vom ține cont de recomandarea lor, pentru că legea trebuie să protejeze cetățenii și nu abuzurile”, a mai spus el.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.