Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se anunță un protest în Capitală pentru duminică, la ora 18, când oamenii ies în stradă pentru a protesta față de măsura carantinării și a izolării.

Avocatul Gheorghe Piperea a făcut acest anunț pe pagina sa de Facebook. "Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj : duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea.

PS. Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară”.", a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Curtea Constituţională a României (CCR), a declarat, pe 25 mai, ca fiind neconstituţională măsura carantinei în cazul persoanelor care vin în ţară, în contextul pandemiei de coronavirus. Judecătorii susţin că este neconstituțional dreptul Parlamentului de a aproba HG privind starea de alertă.


Comentarii

De la Antena Șanț citire Atenție! Avocăcatul Gheorghe Piperea a luat un purgativ și s-a căcat pe el pe Feisbuci, acolo între bucile internetului, de unde respectivul căcat pe el grohăie adunarea la un protest unde cicăcare imbecilul trompetist rebel și rebelit nu e organizator, e numai trompetist și trompetește la bot de pulă adunarea la protest fără mască contra guvernoiului. Păi, eu nu înțeleg de ce ăștia de la Antena Șanț nu-i dau acestui cretin Piperea un sandviș cu coronavirus, atât lui cât și ăluilalt cur nimit Viorel Cataramă, ca să-i îmbolnăvească pe acești doi imbecili pentru a-i învăța minte. Avocăcatul Piperea ăsta cu muianul lui de tomberon intelighent se tot screme-n draci să facă gălăgie, doar, doar l-o băga sau îmbălega careva-n seamă ca să-l transforme în ditamai personajul politic numai bun de candidat la primele posturi din administrația de stat și de guvern din partea cine știe cărui partid ficțional care e pă vine probabil. Deci, iopchimenul ăsta vrea ca aplaudacii sănătoși și cu mintea ascunsă după prohab să iasă-n stradă fără mască pentru a se îmbolnăvi de virus, ca să ce? Căcare căcasă guvernoiul să-i lase pă cetățeni să se extermine-n masă că așa i s-a sculat căcatu-n cap, pardon în curul cu care gândește Piperea? Muie neexplodată! Că e gratis!

9 iulie 2020 21:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.